sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Muumi: Kaapin kätköjä vol. 4

Päivityksessä on muutama uusi juttu, mutta suurinosa on kaapin kätköistä kaivettuja muumituotteita. Yksi rakkaimpia, on vanha lastenastiasto, jota valmistettiin muistaakseni 1990-1994. Monilla, jotka on syntynyt tuohon aikaan sattuu olemaan tämä sama astiasto ja mukava kuulla, että melkein kaikilta ystäviltänikin tämä löytyy. Omastani valitettavasti on muki joskus aikoja sitten mennyt rikki, joten oma astiastoni on vajaa sen osalta. Harmi homma!



Löysin myös viimein kaipaamani Niiskuneiti mukin, joka siis on lisäys mukeihini!



Löytyy myös Seikkailu astiastoa jonkun verran, mukin aikaisemmin olenkin esitellyt, mutta itseltäni löytyy myös syvä lautanen ja perus lautanen + lusikat.





Stockmann kokoelma on myös hyvällä mallilla ja tuskin muuta siihen enää kehtaan hankkiakaan!



Ja sitten kaikkein ihanin juttu, kannattaa tutustua nettisivustoon www.ihanaiset.fi, aivan älyttömän ihania muumijuttuja löytyy, jos joku tykkää!

Sieltä siis tämä oma maailman suloisin rahapussini, pysyy tavarat tallessa!



Nyt ei muistikuvieni mukaan pitäisi muuta muumikamaa löytyäkään, paitsi toki yksi pyyhe ja lisäksi muutamia käsipyyhkeitä, mutta ne välttämättä ei ole esittelyn arvoisia! Pahoittelen kuvien väritystä ja muuta, kun mun rakas muokkausjuttuni päätti tehdä bänät, että voi olla että muokkailen kuvia paremmin vielä myöhemmin, mutta eiköhän noista saa selvää! 

2 kommenttia:

  1. Aaw aivan ihania nuo kaikki! Varsinkin tuo sun lompakkosi - ite meinasin joskus tilata myös tuollaisen, mutta muumimeikkipussi sitte vei voiton. :-) Ihastuin tuon nettisivun laukkukokoelmaan ja melkein mua hotsittais tilatakin tuolta jotain, mutta ei kyllä tän hetkinen budjetti anna siihen mahdollisuutta, niisk!

    VastaaPoista
  2. Muakin ihan hirmuisesti kiinnostaisi tuolta vaikka mitä, mutta tosiaan ei tämän kaiken tuhlaamisen jälkeen paljon tili näytä plussaa, että kehtaisi tilailla! Voi kun saisin tuolta KAIKEN. :D Mutta rahapussiin kyllä rakastuin kympillä. Sekin maksoi kyllä ihan liikaa, mutta nohnoh.. pakko oli.

    VastaaPoista